30 juni 2011

Drukkerij De Boog


Adres: Voorburgstraat 205 -207
Telefoon: 010 4661454

Drukkerij De Boog is een offsetdrukkerij die ver gaat op het gebied van dienstverlening rondom drukwerklevering. Niet meer van deze tijd kun je zeggen; wel diensten die in een tijd van afbrokkelende grafische kennis door onze klanten erg op prijs worden gesteld, merken wij steeds maar weer. En hiermee is niet gezegd dat De Boog op het gebied van prijsvechten zijn mannetje niet staat! Want al meer dan 25 jaar is De Boog gespecialiseerd in handelsdrukwerk en huisstijlen in twee of meer kleuren. Topkwaliteit drukwerk door de combinatie van vakmanschap en de modernste drukpers is onze grootste zorg.
De Boog drukt voor kleine tot middelgrote bedrijven. Daarnaast drukken we ook veel voor particulieren, kunstenaars en grafisch ontwerpers. Natuurlijk begeeft Drukkerij De Boog zich ook op het pad van digitaal printen en het standaard fullcolor drukken op mc-papier, maar dat is beslist geen hoofdzaak. 

Onderscheidend is Drukkerij De Boog door korte lijnen van DTP tot drukwerk & afwerking. Er zijn geen ‘afdelingen’ van het kastje naar de muur en we denken graag met de klant mee. 

Van papierkeuze tot afwerking is persoonlijk contact bij soms tamelijk afwijkende grafische producten heel belangrijk. Dat is overigens precies de reden dat Drukkerij De Boog geen behoefte voelt aan een virtueel uithangbord.  Uiteraard ontbreken email en voorzieningen voor het aanleveren van grote bestanden niet en bieden we hulp bij het correct drukgereed aanleveren.