19 mei 2011

TaartenMuffin.nl


Adres: Voorburgstraat 209
Telefoon: 06 46594560
Openingstijden: woensdag t/m zaterdag: 9.30 tot 17.00 uur
Bestellingen afhalen in overleg: maandag t/m zaterdag: 7.30 tot 18.30 uur

TaartenMuffin.nl is gevestigd aan de Voorburgstraat 209 (Hofboog ter hoogte van de Albert Heyn parkeergarage). Hier wordt iedere dag vers gebakken! Een wisselend assortiment van verse cupcakes en muffins wordt aangeboden in de winkel. Heerlijke taarten en gedecoreerde cupcakes voor bruiloften en andere feesten doen wij op bestelling.

Altijd al dol op lekkere taarten en andere zoetigheid, maar tijdens een verblijf van drie maanden in Kaapstad, Zuid-Afrika, is de basis gelegd voor wat nu TaartenMuffin.nl is. We hebben daar genoten van de lekkerste taarten en andere traktaties bij de koffie en in de vele deli’s die Kaapstad rijk is. Als ‘souvenir’ besloten we in Kaapstad, bij kookschool Top Nosh, cursussen taarten en muffins bakken en decoreren te gaan volgen.
Ons enthousiasme groeide en bij thuiskomst in Nederland hebben we onze bak- en decoratiekunsten nog verder ontwikkeld en bijgespijkerd en zo voldoende kennis en kunde opgedaan alvorens de baan als fiscalist op te zeggen en TaartenMuffin.nl te lanceren. Vanaf de eerste dag is TaartenMuffin.nl een groot succes!